Benazir Bhoetto is vanmiddag bij een zelfmoordaanslag om het leven gekomen. Osama bin Laden leeft!!!

benazir_bhutto_prime_minister.jpg

www.politiek.wordpress.com

27 dec 2007

Advertenties
Published in: on 27 december 2007 at 10:59  Comments (6)  

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2007/12/27/benazir-boettho-is-vanmiddag-bij-een-zelfmoordaanslag-om-het-leven-gekomen-osama-bin-laden-leeft/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 reactiesPlaats een reactie

 1. Al die de Islâm binnentreedt laat alle hoop maar varen.
  Het is geen achterlijke cultuur, verre van dat.
  Maar het is verworden tot de cultuur der achterlijken, mensen die mentaal niet zijn geevolueerd en nog met hun gedachtengoed in de duistere middeleeuwen verkeren.
  Mensen zoals Bhutto probeerden het tij te keren, maar wat doe je tegen het gewelddadige Moslimextremisme?

  Het westen wordt beschuldigd van intolerantie, welnu wederom is gebleken wie de ware intoleranten zijn.

 2. Het westen wordt niet beschuldigd van intolerantie maar van onzinnig en onverantwoordelijk optreden. Dat is iets heel anders en juist omdat ik beschermd wens te worden door mijn overheid, eis ik zinnig en doeltreffend optreden. Zolang ze dat nalaat, zal ik daartegen in het geweer komen.

 3. Als we niet van intolerantie worden beschuldigd vanwaar dan de toespraak van de koningin waarin zij aandringt op “meer tolerantie en verdraagzaamheid”, overigens woorden die allang hun zeggingskracht verloren hebben.

  Als je de geschiedenis kent, ken je ook de toekomst. Wilders en Verdonk zijn mensen met een intolerante boodschap. Op basis van gebrek aan kennis zeggen zij dingen die ongenuanceerd overkomen en daardoor geen serieuze inhoud hebben.
  De Islâm is een cultuur met eigen normen en waarden, dat moge duidelijk zijn. Het is echter geen cultuur die ons past, en dat vinden de moslims zelf ook.
  Het zijn twee culturen die elkaar niet verdragen, eerlijk gezegd is er geen enkele cultuur die naast die van de moslim kan staan, getuige de bittere gevechten tussen de al evenmin tolerante christenen en de hedendaagse gevechten tussen hindoes, brahmanen, christenen en moslims. In ieder land waar men gemakkelijk naar de wapens kan grijpen ontstaat een situatie van latente burgeroorlog.
  Het is niet ondenkbaar dat een dergelijke situatie ook in de Europese Unie ontstaat of ontstaan kan.
  Voorbeeld: Parijs en Marseille. Een klein incident kan de lont in het kruitvat steken.
  Met de wetenschap dat de Islâm en het Christendom elkaar niet verdragen, met de Joodse religie die tussen deze twee vuren zit, vraag ik mij af of er nooit is nagedacht wat het “after-horizon” effect zou zijn van deze nieuwe mosliminvasaie, met op de achtergrond de mogelijkheid dat Turkije ooit toetreedt tot de Eurpese Unie.

 4. Ach ja, in Suriname ;eeft het hele ” zooitje” min pof meer vreedzaamsamen en in de VS leven ze min of meer succesvol langs elkaar heen. De kerstboodschap van Beatrix was niet bedoeld voor het westen maar voor de Nederlandse samenleving waarin vergroving inderdaad hand over ahnd toeneemt, onder meer door het optreden van Wilders, Verdonk, Van Gogh, Ayaan en wat fanatieke imams aan de andere kant.
  De westerse samenleving is niet meer of minder tolerant dan andere. Zelfs fundamentalistische christenen zoals de SGP worden veelal met de nek aangekeken. Zelf zijn zij ook weer verre van tolerant en ga zo maar door.
  De westerse samenleving als geheel voelt zich wel superieur en dat is de bron van veel narigheid, vooral omdat het al 500 jaar zo is.

 5. Benazir Bhutto had juist verklaard dat Osama bin Laden was vermoord. Zie zaplog.nl

 6. Ja, wie zal hetzeggen? In elk geval leeft zijn geest voort en dat is veel erger.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: