Rita Verdonk en haar prostaat

zijkant.jpg

Vandaag is het de Europese Dag van het Prostaat en Manneke Pis voert er campagne voor. Of je het nu gelooft of niet, het is toch echt waar.

Ik neem voor het gemak maar even aan dat iedereen weet wat een prostaat is. Voor alle duidelijkheid: het is een manlijk orgaan dat ervoor zorgt dat hij niet gaat zeiken tijdens het verrichten van handelingen die tot een vruchtbaar resultaat moeten leiden. Oudere mannen, van mijn leeftijd dus, hebben er vaak last van omdat ze denken dat ze vruchtbaar kunnen zeiken. Overigens, en dat is ernstiger, kan het orgaan ook kankercellen ontwikkelen maar dat is niet altijd het geval als het opspeelt. Of liever: het af laat weten. 

Een dysfunctionerend (een onwoord uit het onderwijs) prostaat leidt tot vlekken in de broekspijpen en draagt dus niet bij aan het goede imago van de eigenaar van het ding. Gelukkig kan het prostaat ook worden verwijderd maar de zeikproblemen blijven dan toch nog.

Een manlijk orgaan. Het zal dus niemand verbazen dat Rita Verdonk tot voor kort een prostaat had: Mark Rutte. Hij probeerde te voorkomen dat het zeiken begon op het moment dat er een vruchtbaar resultaat in zicht was. Nu is er van Marks ervaringen met vruchtbaarheid weinig bekend en dat was al niet hoopgevend en is het ook nu niet.

Als Mark het prostaat was, dan was Rita de pisbuis, het orgaan waarmee de man zijn gezeik normaal gesproken afvoert. Het opvallende van de hele zaak is nu dat op 13 september het prostaat zich heeft losgekoppeld van de pisbuis. Uniek zelfs. De vraag is of het prostaat daarmee zal afsterven maar dat is een kwestie van nog even afwachten.

Zeker is dat de pisbuis zonder prostaat een eindeloze stroom, hoe zei Wilders dat ook al weer? “Een tsunami” aan gezeik zal opleveren. Wat dat betreft kan de pisbuis zich heel goed aansluiten bij de riooloverstort en dat is de PVV. Het zou zelfs mooi zijn want als pisbuis en overstort tesamen vloeien, exploderen beide vermoedelijk. Wat er overblijft is wat vochtig gepruttel.

In de rioleringswereld spreken ze van “afkoppelen” als er aparte leidingen worden aangelegd voor vervuild water en gewoon regenwater. Overstorten worden dan gesloten. Daar ben ik voor. Overstort dicht en de pisbuis afkoppelen. Op naar het heldere water. Manneke Pis, ge zijt mijn man! Dat wordt echt wel wat tussen ons als België straks aan duigen ligt.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://politiek.wordpress.com

 

Service

 

www.prostaat.nl

www.urolog.nl

www.afkoppelen.com

www.raymond.hyves.nl/blog/717025/Rita_Verdonk_aan_de_telefoon_met_HQ/xHn

www.mark-rutte.hyves.nl

www.reneeteunissen.nl

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2007/09/14/rita-verdonk-en-haar-prostaat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: