Verbied Geert Wilders, ook in Nederland!!!

uitroepteken2.jpg

Http://politiek.wordpress.com

Published in: on 8 augustus 2007 at 5:14  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2007/08/08/verbied-geert-wilders-ook-in-nederland/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 reactiesPlaats een reactie

 1. Met alle maatregelen tegen het zogenaamde terrorisme verliezen we een hoop van onze vrijheden.
  Ik geloof, net als vele anderen dat alle gepleegde (bijna-) aanslagen ‘false flag’ acties waren van regeringen die steeds meer controle over het volk willen, en het op deze manier ook krijgen.
  Kijk wat er in de US of A gebeurt. Natuurlijk alles voor de eigen bestwil van het volk. Iedereen leeft in angst in de westerse wereld. En ook in Nederland moeten we oppassen op onbeheerde tassen die spontaan zouden kunnen ontploffen. Allemaal leugens.
  Stel je de technische mogelijkheden voor van de Dictatuur Nederland. Zelfdenkende kamera’s met evt gezichtsherkenning. Een zender in je paspoort (RFID). Telefoon en andere communicatie afluisteren. Politie die eigen rechter mag spelen. Dit alles gebeurt NU in Nederland en zal steeds verder doordringen in het dagelijks leven. Nu zoeken ze nog terroristen. Morgen moordenaars. dan winkeldieven, pedofielen en tegenstanders tegen van de regering. Je kunt zeggen dat onschuldigen niets te vrezen hebben. Maar op deze manier worden we een high tech DDR. Waar ook de onschuldigen niet hardop durfden te spreken.

 2. John’s gedachtengang is niet helemaal onlogisch en verwijst zelfs naar Orwell’s boek 1984. De drang van mensen naar veiligheid kan hen inderdaad in een samenleving brengen waarin niemand meer zeker is, ook niet de mensen die zogenaamd niets te verbergen hebben. Iederee heeft namelijk wel iets te verbergen en naarmate de samenleving sterieler wordt, groeit elk “vlekje” op een individu totdat het voor anderen onacceptabele vormen aanneemt. De richting waarin Bush en zijn kliek de wereld sturen is in dat verband meer beangstigend dan het stel halvegaren rond Osama bin Laden.

 3. Heyyy interessante kop, ff weggeweest en als je dn in de reacties gedeelte ‘verbied geert wilders’ ziet staan, word ik een stuk vrolijker!

  Uiteraard ben ik als ‘linkse hond’ vóór een verbod op Geert Wilders. Het is een extreem rechtse hond, met een overdosis camerageil.

  Als hij nu dingen zegt waarbij hij oplossingen roept (die niet onmenselijk zijn), ok.. Maar als je je stemmen wil halen met 1 van de belangrijkste dingen in je partij: “Minder islaam”, dan ben je echt verkeerd bezig. Dan vraag ik me af.. of je wel weet wat je zegt?

  Misschien moet ie eens komen met een oplossing, voor alles wat fout gaat in zijn ogen. Want dat wat hij uitschreeuwd, slaat natuurlijk nergens op!

  Liefs Miranda


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: