Beste Geert (W): Deze man had pas een Joods-Christelijke achtergrond!

b105heydrich150.jpg

Reinhardt Heydrich

Http://politiek.wordpress.com

Advertentie

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2007/07/07/beste-geert-w-deze-man-had-pas-een-joods-christelijke-achtergrond/trackback/

RSS feed for comments on this post.

52 reactiesPlaats een reactie

 1. geert wilders is de beste

  geert ga zo door

 2. Met bovenstaand commentaar kan de webmaster zich niet verenigen in deze contekst. De auteur heeft vermoedelijk niet goed in de gaten gehad welke oproep hij hier deed. De smakeloze naamgeving van zijn adres doet dat ook al vermoeden

 3. als geert wilders zo door gaat heeft hij binnen de kortste keren een kogel door z’n hoofd heen;D

 4. Deze keer had de reageerder het wel door en probeert hij mij te provoceren. Tja, ik keur geweld af, laat dat duidelijk zijn.

 5. Beste mensen,

  Wij zijn een beweging tegen Geert Wilders. We zijn tegen geweld en voor respect. Je kunt ons o.a. vinden op hyves waar sinds gisteren maar liefst 187 leden hebben. Iedereen is welkom! Echter staan wij geen geweld of misbruik toe!

 6. Aan de beweging tegen Geert Wilders. Wat een kinderlijk initiatief. Hoelang hebben jullie erover na gedacht ? 5 minuten ?

  En welk een contradictie :”We zijn tegen geweld en voor respect”. Weten jullie zeker dat jullie dan geen vereniging tegen radicale moslims zijn ? Of tegen die autoverbrandende kut-Marokkaantjes uit Amsterdam Slotervaart als jullie het over respectloos hebben ?

  En je hebt al wel 187 Hyves vriendje? Stelletje prutsers !

 7. Iedereen is kut als hij auto’s verbrandt of het nu een Marokkaan is of niet.

 8. DE AARDE IS DOORDRENKT MET HET VOCHT DER ONTBINDENDE KINDERLIJKEN
  STOP KINDERMOORD.

  Geachte,

  Geweld eist schreeuwend onze aandacht waar vooral kinderen en vrouwen het slachtoffer van zijn op deze wereld, vandaar mijn oproep aan 70 Burgemeesters om dit project te ondersteunen.

  Momenteel zijn 70 handen klaargemaakt om aan 70 Burgemeesters van een stad en of gemeente uit te reiken. Deze handen worden gratis toebedeeld op voorwaarde dat zij 1: de hand schildert of laat schilderen in de kleuren van hun stad of gemeente, doelstelling- (het belang van de stads of gemeentekleuren bewijst dat de stad of gemeente zich open stelt voor initiatieven tegen alle geweld in gelijk welke vorm).
  Op de rugzijde van de hand brengen zij het wapenschild van hun stad of gemeente aan, doelstelling- (het schilderen van het stads of gemeentewapen op de hand is veel meer dan een bewijs dat de stad of gemeente het goede voorbeeld stelt tegenover haar inwoners om ALLE geweld dat zinloos en verwerpelijk is, op die manier door symbolisch haar wapen af te staan, de mensen sensibiliseert geen geweld toe te laten in onze samenleving).

  Doelstelling:
  De doelstelling van het project van de 70 Burgemeesters is de bevolking te sensibiliseren tegen alle geweld.
  Elke hand draagt een letter van de tekst die op het bord prijkt. Elke Burgemeester die een hand wil ontvangen en deze kunstig creatief wil bewerken of laten bewerken, zal de kunstige hand tentoonstellen in het stad of gemeentehuis waaraan de hand is geschonken.
  Als de 70 Burgemeesters gevonden zijn en hun handen zijn kunstig creatief beschilderd, zal ik op mijn beurt in samenwerking met de vredesstad Ieper de 70 handen opvragen en voor een bepaalde periode de 70 handen van de Burgemeesters tegen alle geweld in de lakenhalle van deze stad een ketting te vormen en alzo de sensibillisering verder te zetten. Na de tentoonstelling in Ieper krijgt de stad haar eigen hand terug.

  Daar oorlogen heel veel geld opbrengen en Vrede heel veel geld en energie kost, is het mijn prioriteit om de contradictie aan te tonen dat vrede door sensibilisering bereikt moet worden, kosteloos en onbezoldigd omdat vrede en samenleving een feit is.

  Plaats:
  De handen zijn aangeboden aan 290 Burgemeesters, verspreid over alle Nederlandstalige provincies. Alvast kan ik u mededelen dat deze Burgemeesters hun deelname reeds hebben bevestigd, stad Eeklo, gemeente Merelbeke, stad Ieper, gemeente Zottegem, stad Sint-truiden, gemeente Kuurne, stad Geel, gemeente Kruibeke, stad Gent, gemeente Niel, gemeente Melle, gemeente Opwijk, stad Geraardsbergen, Gemeente Kasterlee, gemeente Borgloon, stad Blankenberge, gemeente Arendonk, gemeente Rotselaar. Deze Burgemeesters ontvangen binnenkort een hand of hebben ze reeds in hun bezit.

  De variatie aan kunstenaars die de hand van hun stad of gemeente schildert is veelbelovend, o.a voor de gemeente Merelbeke zal dit de internationaal bekende kunstenaar , ontwerper en schilder van de 30 ste memorial Van Damme affiche Martin Uvijn zijn, voor de stad Eeklo zal dat een medewerker van het stadsbestuur zijn, voor de gemeente Kuurne zijn het kinderen die de hand kunstig onder handen nemen enz…,.

  Omdat de sensibiliseringscampagne tegen geweld op vrouwen en kinderen zo belangrijk is, bestaat de kans de 70 handen internationaal tentoon te stellen, maar dit is nog even toekomst.
  Nog even dit,
  Als activistisch kunstenaar die onbezoldigd strijdt voor de belangen van mens dier en milieu, zal ik mij verder blijven inzetten voor het welslagen van dit project. Als idealist in het geloof van een leven in een samenleving en een wereld zonder geweld, blijf ikzelf onzichtbaar achter de schermen omdat dit project van iedereen is en iedereen aanbelangt.
  Nogmaals mijn grootste dank aan een groot kunstenaar Martin Uvijn.
  N.B, ( de kunstenaar mag het hand schilderen in alle vrijheid maar het wapenschild op de rugzijde is wel verplicht zie bovenstaande)
  Beste groeten Enca Caen.

  N.B., Indien ik geen 70 Burgemeesters vind in België tegen kindermoord, dan kom ik ze zoeken in Nederland.

 9. Beste mensen,
  Geert is een beste man, maar hij vergeet nogal eens zijn pilletjes in te nemen waardoor hij de grootste onzin verkondigd die een mens maar kan verzinnen. Hij kan er niks aan doen, deze man is ziek en zou opgenomen moeten worden in een psychiatrische kliniek.

 10. Hoewel ik geen vriend ben van Wilders, vind ik het gevaarlijk mensen voor gek te verklaren. Dat deden ze in de USSR ook met “dissidenten” en die waren niet allemaal erg gek.
  In mijn ogen is Wilders niet veel meer dan een voorman van een vrij brede volksbeweging met een onwenselijk streven. Dat neemt niet weg dat hij vrij veel steun heeft en niet alleen maar namens zichzelf praat. Des te erger, zou je denken.

 11. wees blij dat er nog mensen in Nederland zijn die iets durven te zeggen zoals Geert Wilders. Hij slaat vaak de spijker op zn kop. En speelt het veize politieke spelletje niet mee.. Zoals al die andere politici. Die elkaars stoel warm houden. Want zij hebben echt geen last van die allochtonen in Nedereland hoor, zij wonen wel in de betere wijken. En stel je voor dat ze hun snoepreisja naar de antillen kwijtraken. Nee, doe mij dan Wilders maar, die zijn leven op het spel zet, voor de toekomst van Nederland, waar ooit mensen voor zijn gesneuveld. Want Nederland is immers 1 koekje bij de koffie… Rot op!! De oude mensen in Nederland krijgen geen eens 1 koekje meer bij de koffie, dat is te duur geworden.. De koekjes gaan naar de antillen!!

 12. Nou zeker, Melle. Er zijn mensen gesneuveld om de Heydrichs buiten de deur te houden. En ik durf ook heel wat te zeggen hoor. Daar heb ik de opruiende taal van Wilders niet voor nodig. Hij bereikt er ook niets mee. En een koekje bij de thee? Dat had je bij Heydrich ook niet gehad, hoor. Een streepjespak kon je krijgen als je iets durfde te zeggen! Hoewel u waarschijnlijk de Tweede Wereldoorlog heeft meegemaakt, lijkt de mentaliteit en achtergrond van een man als Heydrich u te zijn ontgaan. Als u denjkt dat Geert Wilders ook maar enigszins lijkt op Colijn, dan gaat die vergelijking niet op en zelfs Colijn was al niet zo’n beste! Overigens heeft hij, in tegenstelling tot Wilders, wel iets bereikt.

 13. Ik wil Wilders ook met niemand vergelijken…. Wilders is Wilders,, en geen nazi of wat dan ook.. Dat willen de mensen graag. Hem net als pim fortuyn in een dat hokje duwen. Maar jij hebt natuurlijk graag dat wij een moslim natie worden. Zoals in de krant staat.. Als dat straks één keer zo ver is, en dan mag jij 3 keer op een dag op je knieen naar Mekka,, nou daaar doet deze jonge niet aan mee… Kan slecht tegen mensen als jou.. Jakkes

 14. Is daar al net zo als hier,
  je mag geen marokaan of turk een turk of marokaan noemen, maar je moet je helaas wel venederen om stomme hollander genoemd te worden.
  en haal het niet in je hoofd om kutmarokaan te zeggen want dan heb je een proces

 15. als nu eens iedereen naar zijn eigen land teruggaat

 16. Niemand heeft mij ooit stomme Hollander of Nederlander genoemd dus ik begrijp niet waar dit over gaat.

 17. Inburgeren: MaroKKaan

 18. Hopend op een staat, waar de waarden en normen, van de nieuw geborenen mens en dier.beveiligd zullen zijn! Tegen bloedschanden,geweld,list,bedrog en disharmonie.Mede door deze dingen, onstaat er oorlog op onze planeet aarde!met vriendelijke groet een dienaar gods wegen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. Iedere dag

  Sta ik op met angst
  Angst om het nieuws te zien
  Het nieuws te lezen
  Want bijna iedere dag lees je het weer
  Een Kind vermist
  Een kind ontouderd
  Een kind mishandeld
  Een kind Misbruikt
  Een kind ontvoerd
  Of weer een kind vermoord
  Dat doet mij zeer
  Zo klein vaak
  Zo teer
  Af en toe kan ik gewoon niet meer
  En schrijf er dan maar over
  Om zo te kunnen blijven strijden
  Tegen deze onmensen
  Die dit kinderen aandoen
  Laten wij met ons alle alert blijven

  J.Aalders Kinderombudsman

  Jos Aalders op 13 februari 2008 om 08:51

  Baby’s worden gebruikt als bompakket, Epidemie van verkrachtingen in Afrika, Elke drie seconden sterft een kind op de wereld, Elke zeven seconden wordt een vrouw mishandeld, Door verkrachting en huiselijk geweld verliest een vrouw in demografische ontwikkelingslanden wel 5% van haar gezonde reproductieve levensjaren, Onder meisjes en vrouwen tussen 15 en 44 jaar veroorzaakt gender-geweld meer sterfgevallen en vermingkingen dan kanker, malaria, verkeersongelukken en oorlogshandelingen bij elkaar opgeteld, 1 op 4 vrouwen wordt fysiek mishandeld tijdens haar zwangerschap, meer dan 130 miljoen meisjes ondergaan één of andere vorm van genitale mutilatie, om de drie dagen wordt een vrouw door haar echtgenoot vermoord,, 60 miljoen meisjes van voornamelijk Aziatische afkomst zijn spoorloos als gevolg van kindermoord, selectieve abortus, moedwillige verhongering of omdat gezondheidszorg hun onthouden werd, jaarlijks worden er 500.000 meisjes uit arme landen, met name uit Oost-Europa naar west-Europa ontvoerd voor de sex-industrie, en dan gaan we maar zwijgen over België en Nederland. WAKKER WORDEN VLAANDEREN HET IS TIJD OM OP TE STAAN, trek je bek open en reageer hier op dit forum of zijn wij allen lafaards die de moed niet durven op te nemen om de rechten van kinderen en vrouwen te verdedigen in onze samenleving????????? WAAR ZITTEN DIE VLAAMSE LEEUWEN MET HUN GROTE BEK EN VALSE KLAUWEN????????

  Enca Caen op 15 februari 2008

 20. Ja, waar blijven jullie?

 21. Mr. Caen, u spreekt daar o.a. over genitale verminking, geweld tegen vrawen enz. Het is natuurlijk zo dat van de calamiteiten die u daar opsomt een aantal niet gerelateerd zijn aan een bepaalde religie die zoals u weet een personage dat het met kinderen deed vereert. De abortusproblematiek voor meisjes is in Azie inderdaad een probleem dat met de islam niets te maken heeft.

  Maar men kan toch stellen dat honderden miljoene vrouwen beter af zouden zijn als bewuste religie hun niet voorhield/voorschreef dat ze in het beste geval maar de helft waard zijn van een man, dat hun clitoris moet afgesneden worden, dat ze mogen ter dood gebracht worden in geval van overspel of als ze niet akkoord gaan met een gearrangeerd huwelijk met hun kozijn etc etc etc.

  Gezien het feit dat er naar schatting 1,3 miljoen moslims zijn kunnen we met vrij grote zekerheid stellen dat ca. 650 miljoen mensen van vrouwelijke kunne zich in meerdere of mindere mate in een of meerdere der penibele situaties die u daar opsomt bevinden.

  U vraagt daar: “WAAR ZITTEN DIE VLAAMSE LEEUWEN MET HUN GROTE BEK EN VALSE KLAUWEN???????? ”

  WELNU MR. ENCA CAEN ER IS HOOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  OOK IN BELGIE WORDEN WIJ IN TOENEMENDE MATE GECONFRONTEERD MET AFGESNEDEN CLITORISSEN, VROUWEN DIE VERROT GESLAGEN WORDEN DOOR HUN MAN EN DOCHTERS DIE DOODGESCHOTEN WORDEN OMDAT ZE CHRISTENKAFIRS DATEN. WE PRATEN OVER DE KANKER VAN DE ISLAM MR. ENCA CAEN!!!!!!!!!!!!!!!

  U KUNT NU LID WORDEN VAN DE ENIGE VLAAMSE PARTIJ DIE ONDUBBELZINNIG TEN STRIJDE TREKT TEGEN VROUWENMUTILATIE, GEWELD TEGEN VROUWEN EN VOOR GELIJKE RECHTEN VAN VROUWEN!!!!!!!!

  U KUNT LID WORDEN VAN VLAAMS BELANG MR. ENCA CAEN!!!!!!!

  DOEN!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ge kunt u natuurlijk ook ophouden in de omgeving van Spirit, Groen!, SP.a en hun hoofddoekadorerende coryfeeen Bettina Geysen, Tessa Vermeiren etc etc. Als ik me niet vergis heeft laatstgenoemde zottin en SP.a sympathisante, Ayaan Hirsi Ali, die voor dezelfde nobele zaak strijdt als u, een zelfmoordterroriste genoemd.

 22. Nou zelfmoord, maar een bepaalde vorm van terreur oefent ze wel uit. Ayaan is een onvolwassen, puberale vrouw die niet van haar verleden los kan komen. Ze zou er beter aan doen krijgsvrouwe te worden in Somalië. Een heldin om internationaal achteraan te lopen, lijkt zij mij allerminst.

 23. Succesvol Project.

  Lijst deelnemende Burgemeesters (64),

  Ieper, Sint-Truiden, Izegem, Kasterlee, Merelbeke, Melle, Gent, Eeklo, Zottegem, Heers, Kapelle-Op-Den-Bos, Gistel, Rotselaar, Kuurne, Arendonk, Geel, Lierde, Borgloon, Geraardsbergen, Opwijk, Kruibeke, Niel, Blankenberge, Tielt, Gavere, Dendermonde, Dilbeek, Lo-Reninge, Gingelom, Spiere-Helkijn, Grimbergen, Tongeren, Waasmunster, Zemst, Staden, Wortegem-Petegem, Poperinge, Langemark-Poelkapelle, Deinze, Zwalm, Linter, Waarschoot, Oudenburg, Meise , Kaprijke, Oosterzele, Stekene, Galmaarden, Peer, Opglabbeek, Houthalen-Helchteren, Nazareth, Oostkamp, Wetteren, Bredene, Assenede, Kinrooi, Laarne, Hamme, Putte, Torhout, Tielt-winge, Sint-Niklaas, Geetbets,.. ( 4 in gemeenteraad).

  Groetjes Enca Caen.

 24. 2 MERELBEEKSE KUNSTENAARS STUNTEN:
  SENSIBILISATIEPROJECT TEGEN IEDERE GEWELDVORM GROOTSTE OOIT
  Waarschijnlijk hadden kunstenaar Enca Caen en ambassadeur Martin Uvijn, van het project “70 burgemeesters tegen iedere vorm van geweld” nooit gedacht dat hun project zo snel zijn doel zou bereiken, zelfs doorbreken.
  Het was de Merelbeekse activistische kunstenaar Enca Caen die het idee opvatte om 70 handen te vervaardigen in de gips die symbool moesten staan voor het verzet tegen iedere vorm van geweld. Aan de Vlaamse burgemeesters werd gevraagd of ze zo een hand gratis wilden aanvaarden. De voorwaarde was dat de burgemeesters dan een kunstenaar of eventueel een academie zochten om de handen artistiek te bewerken en deze dan tentoon te stellen in het inkomforum van hun gemeentehuis.
  Burgemeester Fillip Thienpont mocht, eind oktober vorig jaar, als eerste een door de Merelbeekse topkunstenaar en ontwerper van de affiche van de Memorial Van Damme, Martin Uvijn bewerkte hand onthullen.
  Omdat het project van iedereen is, en iedereen aanbelangt wil Enca Caen zich naar de media toe doelbewust op de achtergrond houden. Dit is een opstelling die respect afdwingt en die we met zijn allen daarom moeten aanvaarden. Om die reden vroeg hij dan ook aan Martin Uvijn of deze de ambassadeursrol van het project wilde op zich nemen hetgeen de kunstenaar ondanks zijn drukke bezigheden en agenda prompt aanvaarde.
  Geweldloosheid is steeds de onderliggende structuur geweest in mijn werk en zou zelfs hypocriet geweest zijn om op Enca’s vraag niet in te gaan, te meer dat ik een grenzeloze bewondering had voor het werk en gedrevenheid van die man zegt Martin Uvijn zelf.
  Wat weinigen voor mogelijk hielden gebeurde dan half mei uiteindelijk toch toen de burgemeester en het schepencollege van Brasschaat bevestigden de 70ste hand te aanvaarden. Het project was geslaagd. Met de deelname van momenteel 74 gemeenten en steden is dit project het grootste en krachtigste in zijn soort dat ons land ooit gekend heeft.
  “70” staat voor de tekst “De aarde is doordrenkt met het vocht van ontbindende kinderlijken, stop kindermoord” en dit omdat het project aanvankelijk een aanklacht moest zijn tegen het gebruik van de duizenden kindsoldaten in conflictgebieden. Alle handen waren reeds klaar toen Enca Caen tot de vaststelling kwam dat ook in ons eigen Vlaanderen niet van geweld gespaard gebleven is.
  Omdat de kaap van 70 burgemeesters reeds overschreden is en door het grote succes doorbreekt het project dus door zijn doel. Het ligt zeker niet in de aard van Enca Caen deze burgemeesters die zich engageren, om geen geweld te accepteren op hun grondgebied, te laten in de kou staan en momenteel is daarvoor een oplossing gevonden. Er worden extra handen vervaardigd om de ketting tegen iedere vorm van geweld te verlengen. 1 september is echter de uiterste datum waarop burgemeesters nog kunnen participeren.
  De kracht van dit sensibiliseringsproject zit hem waarschijnlijk in het feit dat het zich onderscheid van alle andere projecten doordat het voornamelijk sensibiliseerd tegen geweld gepleegd tegen vrouwen, kinderen en senioren. Ook voor incestslachtoffers moet het project drempelverlagend werken. Het is het soort geweld dat de media niet haalt maar toch in uw eigen straat gebeurt want uit onderzoek is gebleken 1 op 10 Vlaamse gezinnen erdoor getroffen word.
  In de vredesstad Ieper zullen de handen dan in het voorjaar van 2009 een ketting vormen tegen geweld in onze samenleving in de Lakenhalle, juist voor het Flanders Field museum.
  De onthulling van de hand van Waasmunster op 4 juni om 19u in het gemeentehuis moet een orgelpunt worden midden in het project. De hand is er beschilderd door het 11-jarige allochtone meisje Tulin Sahin. Tulin en haar moeder zijn op 12 januari 2005 het slachtoffer geworden van een gewelddelict, waarbij haar vader en 2 broertjes omkwamen. Tulin woont nu samen met haar mama in Waasmunster. Voor haar komt nooit een einde aan de gevolgen van geweld. Het project tracht te voorkomen dat de maatschappij blind wordt voor geweld. Het verwoest mensenlevens en kost de gemeenschap een hoop geld.
  Martin Uvijn; Het gebruik van geweld is voornamelijk een uiting van zwakheid. Winnaars zijn er nooit, enkel verliezers. De enige winnaars zijn de talrijke burgemeesters die bereid gevonden werden om de hand te aanvaarden om zo een signaal te geven naar de bevolking toe (waar zij van alle beleidsvoerders het dichts bij staan) dat geweld op hun grondgebied nooit zal geaccepteerd worden.
  Meer info: http://www.martinuvijn.be/start.htm

  Lijst van de participerende gemeenten en steden.
  Ieper, Sint-Truiden, Izegem, Kasterlee, Merelbeke, Melle, Gent, Eeklo, Zottegem, Heers, Kapelle-Op-Den-Bos, Gistel, Rotselaar, Kuurne, Arendonk, Geel, Lierde, Borgloon, Geraardsbergen, Opwijk, Kruibeke, Niel, Blankenberge, Tielt, Gavere, Dendermonde, Dilbeek, Lo-Reninge, Gingelom, Spiere-Helkijn, Grimbergen, Tongeren, Waasmunster, Zemst, Staden, Wortegem-Petegem, Geetbets, Poperinge, Langemark-Poelkapelle, Deinze, Zwalm, Linter, Waarschoot, Oudenburg, Meise, Oosterzele, Stekene, Peer, Kaprijke, Galmaarden, Nazareth, Opglabbeek, Houthalen-Helchteren, Wetteren, Bredene, Oostkamp, Assenede, Putte, Laarne, Kinrooi, Hamme, Torhout, Tielt-Winge, Sint-Niklaas, Zelzate, Ternat, Sint-Amands, Herselt, , Heusden-Zolder, Brasschaat, Lichtervelde, Mechelen, Bornem, Harelbeke.

 25. Jeetje… Wat een boel smakeloze uitspraken. Heb deze discussie nog niet eerder voorbij zien komen, maar ik vind het ronduit krankzinnig. Een post plaatsen onder de naam ‘Hitler’?
  ‘Stomme Nederlander’.. Euh, vernederend? Nee, als ik zo genoemd zou worden, zou ik dat niet zo ervaren. Je hebt ook nog het gedeelte: Ergens bovenstaan.

  Hoe dan ook, ik ben nog nooit zo genoemd, misschien roep je het wel op je af?

  Ik ben het in ieder geval NIET eens met wilders en al helemaal niet met die hobbelende gans met dr TON.

 26. Gewoon blijven volhouden, Kaj, gewoon blijven volhouden en alleen naar verschijningsvormen kijken en wat de éen of ander ooit eens heeft beweerd en ga zo maar door. Niks aantrekken van belangen, inhoud, polieke overwegingen en zo. Gewoon die donkere tunnel in en blijf daar dan ook vooral zitten.

 27. Nou Multihoofdpijn, heet dat niet euh… een jijbak?

 28. @Politiek
  Wat een jijbak is weet ik niet. Het waren exact je eigen woorden maar heb door Kaj om je de spiegel voor te houden.

 29. Bedoelde te zeggen, ik heb multidifficulti botweg vervangen door Kaj, het blijven edoch je eigen woorden.

 30. Nu weet je dus wat een jijbak is. Zwak!

 31. psenbk sizw

 32. Com spreekt een taal die ik niet ken

 33. Kortom Kaj, zodra iemand de woorden van een ander letterlijk gebruikt om aan te tonen dat het onzin is mag dat niet omdat dat een jijbak zou zijn. Je geeft een ander op die manier wel weinig ruimte(zodra het jou uitkomt). In feite ben jij ook continue aan het jijbakken maar mag ik dat niet zeggen omdat dat dan jijbakken zou zijn. Begrijp je eigen logica? Ik heb geen problemen met jijbakken zelfs al is het jijbakken. Wat jij flikte met het continue neerzetten van Ayaan als feeks zijnde(zonder fatsoenlijke beargumenteren) is in feite ook jijbakken op een uiterst onfrisse manier maar mag dan daar niets over zeggen omdat dat dan weer jijbakken zou zijn. Ik heb er niets op tegen dat Ayaan een feeks zou zijn zolang haar argumentatie maar klopt en zie de kreet ” feeks” nog steeds als een mislukte poging om haar met en negatief label te stigmatiseren wat trouwens een uitvoering is van het jijbakken. Je wil bijvoorbeeld niet de mogelijk openhouden dat Ayaan boos zou kunnen zijn omdat ze beroofd is van klit. Wat is trouwens de toegevoegde waarde van het beschuldigen van jijbakken terwijl je zelf aan het jijbakken bent. Je maakt het jezelf wel erg moeilijk.

 34. “Ayaan is een onvolwassen, puberale vrouw die niet van haar verleden los kan komen.” zegt de grote roerganger Kaj. In feite kan ik dat ook stellen als ik kijk naar Karl Marx die inbeukte op het geloof, ook de islam(religie is opium voor het volk) dat het lieve lust was en daarmee zijn eigen puberale behoeften aan het bevredigen was. Maar als ik dat zou doen ben ik aan het jijbakken. Nogmaals ik heb geen probleem met jijbakken zolang het een en ander logisch en samenhangend is. Wat je met de nazi/jodenhater en zijn joodschristelijk verleden wil zeggen is mij ook een raadsel daar het in feite ook jijbakken is wat niet mag volgens je eigen statements.

 35. Kaj je hebt zo te zien last van een spambot.

 36. Ik geloof het ook

 37. Beste Kaj,

  Spambots zijn te voorkomen kijk eens bij bijvoorbeeld hoeiboei wat er gebeurt als je een posting wil plegen. Spambots gun ik niemand helaas zullen ze voorkomen en ga binnenkort ook proberen of ik dezelfde truck kan gebruiken als hoeiboei edoch ik heb erg weinig tijd(8 uur werken en 2,5 uur per dag in de auto). Hoewel we stevig van mening verschillen hoop ik niet dat jouw site hetzelfde lot ondergaat als het oude Denhaag.org die kapot ging aan spambots. Ik stuur je binnenkort wel ff een emailtje om uit te leggen wat je kunt doen tegen spambots(we gebruiken beiden WordPress) met mijn volledige naam erbij zodat je in ieder geval kunt weten wie ik ben. Dat ik de naam Multidifficulti gebruik is bittere noodzaak vanwege eerdere bedreigingen(helaas).

 38. Dat klopt helemaal

 39. Wat een afschuwelijk endje mens!

 40. Christelijk-Joods op zich wil nog niets zeggen. Het gaat om de liefde die je verspreidt en daarvan hebben Heydrich en Wilders weinig begrepen

 41. Wie de biografie van deze man leest, begrijpt dat hij heel anders was dan Wilders bedoelt

 42. Deze man is inderdaad het schoolvoorbeeld van een verworden geest

 43. In beginsel ben ik het hiermee wel eens maar er zijn toch zeker overeenkomsten tussen de Joodse en Christelijke cultuur. Die kunnen wel veroorzaakt zijn door de langdurige aanwezigheid van Joden in Europa maar de overeenkomsten zijn er niet minder om.

 44. Waar gaat over dit?

 45. Dit gat over één van de meest verschrikkelijke moordenaars uit de Tweede Wereldoorlog en die mag je niet vergeleiken met Wilders, vin ik.

 46. Eens

 47. Heydrich was een Jood die probeerde zo min mogelijk op een Jood te lijken zoals Wilders een mens is die zo min mogelijk op een mens wil lijken.

 48. Ik voel me bij die man wel thuis, ik heb mijn ziel al verkocht

 49. Jammer dat er hier zo weinig discussie plaatsheeft. Wilders en Heydrich zijn allebei een crying shame!

 50. Bonjour,

  cela vous dit quelque chose: un défi contre la violence? Ci-dessous un peu plus d’explication sur cette idée.

  Concernant: une collaboration unique, projet: la fusion des 4 régions.

  Cette main flamande en chocolat cherche un artiste de Bruxelles, de la Wallonie et des cantons orientales pour créer une composition indentique de cette main mais avec les symboles de leur région.

  Ces 4 mains en chocolat vont se réunir sous une source de chaleur enfin qu’ils fondent pour obtenir une nouvelle création. La nouvelle création existerait de l’optique des 4 artistes des différents régions sur un symbole nouveau contre la violence pour la Belgique en chocolat. On créera un moule de la nouvelle création et on la mettra sous les 4 différents mains pourqu’on peut y obtenir une fusion.

  Comment se présentera la création des 4 artistes sur la fusion des 4 régions? Ca reste pour nous tous jusqu’à la fin un moment très captivant.

  En attendant mon objectif, ce n’est pas de créer une nouvelle Belgique mais une ambition pour plus de l’unité dans l’indépendance pour un avenir sans violence.

  Si l’art peut être un véhicule dans une perspective de l’avenir et une poussée dans la direction des politiciens, faire un choix dans une décision pour un pays uni ou séparé, puis l’art soupire après le courage pour entrer en action.

  Avec mes sentiments,

  Enca Caen , Ambassadeur Vredesgemeente Merelbeke.

 51. ROYALTY – Leopold II – “Ketens der hebzucht”

  Dit kunstwerk “ketens der hebzucht”,wil getuigen van een symbolische teruggave van alle door Belgen onterechte gestolen rijkdom en vermoorde levens in Kongo. Het is tevens eens aanklacht tegen de monarchie en Belgische staat, 2010 hoog tijd voor België om haar historische verantwoordelijkheid te erkennen met excuses gewenst.
  De monarchie en haar kolonialen, allemaal weten zij dat ze bepaalde zaken beter niet hadden begaan: de vele slagen met de chicotte, het afhakken van handen der onwillige slaven, hun grote openheid voor de zwarte vernedering. Een blank ras, de brute macht, de vele doden, de geile blikken gericht op bloedgeld en rijkdom waarop zij verliefd waren.
  Congo!!!, hun nostalische herinnering aan een kolonie waarop België zo fier is en grotendeels haar huidige bestaansvorm aan te danken heeft.
  Zonder Congo, de vele doden en het vele leed der congolese bevolking had België al lang opgehouden te bestaan.
  Wij spreken hier over een ZWARTE HOLOCAUST met 10 miljoen doden kortom één van de belangrijkste misdaden in de geschiedenis van de mensheid. Over het monster zelf, de” zwarte prins” die zijn eigen land het onbeduidende koninkrijk België diep minachtte zijn dochters verstootte en wiens hebzucht geen grenzen kende. Alle paleizen die hij bouwde, een groot deel van het monumentale Brussel dat we nu kennen en zijn plannen voor een oprijlaan van Laken naar zijn pompeuze badstad Oostende, het bouwen van Franse kastelen om zijn hoertjes in onder te brengen. Dat alles op de rug van miljoenen rubberslaven die als kannonenvlees figureerden in deze zwarte holocaust van Congo. De Belgische regering was en is zijn medeplichtige,
  Na de canvas-collectie wil ik dit kunstwerk overhandigen aan de Republiek Congo en zal dan ook vragen dat onze Koning Alberthet meeneemt n.a.v. zijn bezoek aan Congo bij de feestelijkheden rond de 50 jarige onafhanklijkheid. Laat dit kunstwerk een spiegelbeeld zijn voor president Kabila die moet stoppen met zijn bevolking te verkrachten en te vermoorden. Succes verder toegewenst aan alle kunstenaars. (Bron: Enca Caen)
  Kunstwerk te bezichtigen op http://www.canvascollectie.bedoorklikken op “ketens der hebzucht”.

  Met vriendelijke groeten Enca Caen,
  Ambassadeur vredesgemeente Merelbeke.

 52. geert ga zo door
  eindelijk een man met ballen over 4 jaar go for president


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: