Rita Verdonk: het gehoornde beest in de baarmoeder

Vandaag ga ik eens goed gebruikmaken van mijn vrijheid van meningsuiting. Ik heb namelijk de hele nacht liggen woelen op de sofa met beelden van hel en verdoemenis voor ogen dus ik heb een slechte nachtrust achter me.

Waarom? Kijk eens, dat het Kankerfonds gelden belegt in de tabaksindustrie vind ik nog te verteren. “In the long run” is die toch tot sterven gedoemd. Veel erger is het als het praatgat open gaat van de vleesgeworden ontkenning van het liberalisme, Katijf Verdonk. Doodleuk beweert ze dat Mark Rutte niet echt rechts is. Nee, natuurlijk niet varkenskop! Liberalen zijn niet rechts. Liberalen zijn vooruitstrevend, staan open voor nieuwe ideeën en zijn bereid om het avontuur aan te gaan.

Keer op keer bewijst bullepees Rita dan ook dat ze het gehoornde beest in de baarmoeeder van de VVD is. Diabolo in uteru. Alleen een abortus provocatus kan uitkomst brengen. Snijd het beest uit en lanceer het regelrecht naar de boezem van Geert Wilders en diens Partij van de Jaloezie. Laat alle fluimen van Pim Fortuyn, de Theo van Goghelaars en de zwart- en bruinhemden die de VVD rijk is in haar walgelijke kielzog meegezogen worden en houd een liberale partij over. Schop de voorzitter, ik geloof dat hij Van Zaniken heet, van zijn stoel en fuseer met D66.

Ja, natuurlijk dan hebben we nog steeds Mark, het jongetje dat zich gedraagt als het imbeciele broertje van Rita. Ik zou hem de keuze geven: laat je baard staan, je haar groeien, wapper links en rechts met je pik en word een man of: pak die lollie om te likken en ga terug naar je moeder.

Het feit dat ik al jaren geen VVD meer stem, hoeft toch geen reden te zijn om de liberalen van Nederland te gronde te laten gaan? Rood, wit, blauw en oranje weerstaan de storm op de campagne! Een nieuw geluid, een nieuwe boodschap: NL, Nederlandse Liberalen.

Tja, zoals het er nu voor staat heeft zelfs de PvdA nog meer kans weer een grote partij te worden. Kom op zeg!

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://politiek.wordpress.com

Service

www.liberalisme.web-log.nl

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2007/06/11/rita-verdonk-het-gehoornde-beest-in-de-baarmoeder/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 reactiesPlaats een reactie

 1. Ja… ik kan niet spreken over jaren, maar kan wel spreken over de VVD als een ‘typerende partij’ zoals dat in mijn ogen is.
  Vanaf de basisschool zat ik bij VVD-kindjes in de klas (ja, dat merk je als arbeiderskindje, dit uit zich uiteraard in gepest worden). Mijn afkeer is dan ook betrekkelijk groot (alhoewel… niks vergeleken bij Geert Onvolwassen). Niet omdat de VVD zo’n slechte partij is, maar dat het een bepaald slag volk als aanhang heeft. ‘Volk’ waarvan ik mij afvraag of ze de slagen van de zweep wel hebben gevoeld en zo ja? Waarom stemmen ze dan op een (in mijn ogen) egoïstische partij als VVD. Als het aan de VVD lag, had ik nu niet eens een opleiding kunnen volgen. Ik kan het nu al amper bolwerken, de kosten..

  Ja en als ik dan pisventje Rutte op tv zie, die het niet kan winnen van Rita en een onderlinge, continue strijd waarneem op de kleine stukjes nieuws die ik tussen het gillen,spelen en ouwehoeren van Jordy (me zoontje) kan volgen.. dan moet ik steeds harder in mijn knuistje lachen. Ik snap niet dat Pechtold niet meer stemmen heeft.. Was ie dan te stil? Want ook hij komt niet met de grootste nonsense ideeën. Hoe dan ook, ik stem lekker SP, want het is nu al zolang rechts geweest.. dan is er weer ff tijd voor links, zodat de samenleving (met name de lagere klassen) weer even adem kunnen halen in de harde strijd tegen de bloeiende rijkere economie. Want het bezuinigen, gaat wel vaak ten nadele van.. de mensen die het allemaal net kunnen redden.

 2. als idealist zijnde haast alles is pispolitiek 🙂

 3. @Miranda, Dat je er niet veel van begrijpt, blijkt wel uit je bericht hier. De VVD is juist de partij die voor iedereen opkomt, ook voor de lagere klasse. Het is meer dan duidelijk dat je totaal geen verstand van politiek hebt en het ook totaal niet volgt. Dan zou je er namelijk achterkomen dat de door jouw geprezen partij, de SP, 1 van de rijkste politieke partij is. Halsema wil vervuilende auto’s belasten terwijl ze zelf in de meest vervuilende auto reed, en Dhr. Bos heeft een hypotheek waar je U tegen zegt. Hij heeft er alleen wel voor gezorgt dat hij zelf niet de dupe wordt van zijn hyp. rente aftrek ideetjes, omdat in zijn voorstel staat dat het alleen om nieuwe gevallen gaat. Kok kwam zogenaamd voor de arbeiders op en is nu millionair. Rosenmuller was tegen hoge salarissen, en verdient nu 70.000 euro per maand. Wat een eerlijke mensen zeg, die linkse rakkers….ahem…
  Ik was vroeger ook links, maar als je ouder wordt, wordt je wijzer en slimmer. De VVD, CDA, SGP en PVV komen tenminste voor de minderheden op. Alleen moet Rutte weg, daar heb je als partijleider werkelijk niets aan. Dat is ook de reden om bijv. PVV etc te stemmen, want aan Wouter Rutte, of Mark Bos heb je niets. Ik stem alleen nog maar VVD als Rita Verdonk partijleider is. Ik weet ook zeker dat Nederland, met Rita Verdonk als premier, een vele malen fijner land gaat worden. Ze is een topvrouw en is enorm sociaal, eerlijk en heeft het hart op de goede plek. Maar durft wel maatregelen te nemen waar nodig. En dat heeft Nederland hard nodig op het moment!

 4. Kijk Jan, je moet sowieso verschil maken tussen de VVD en de VVD-ers. Het VVD-programma omvat een aantal goede ideeën maar helaas zijn niet alle VVD-ers in staat die waar te maken. Klaarblijkelijk heeft Miranda daarvan last gehad. In de tweede plaats moet je aangeven hoe het komt dat de SP de rijkste partij van Nederland is. Dat komt doordat ze het grotoste aantal leden heeft en…dopordat haar ebstuurders een flink deel van hun vergoeding of salaris afgeven aan de partij. Met kapitalisme of uitbuiting van het volk heeft dat dus biet zoveel te maken, hooguit van de eigen mensen. Dat een anatal leidinggevende PvdA-ers het wel een beetje bont maakt met het eigen inkomen, ben ik met je eens maar dat zegt over de PvdA net zo weinig als Arend Jan Boekesteijn met zijn walgelijke optredens over de VVD en al helemaal niet over het liberalisme.
  Misschien ben je wat ouder dan Miranda maar ik maak uit je betoog niet erg op dat je van politiek veel meer kaas hebt gegeten dan zij. In elk geval toont zij belangstelling en worstelt zij met sommige politieke zaken. Dat wil ik graag zo houden want het betekent dat ze betrokken is. Door te beweren dat ze er niets van snapt, doe je haar onrecht en jaag je haar uit die betrokkenheid weg. Als oudere man zou je dat moeten begrijpen.Rita Verdonk is niet alleen een ramp voor haar partij, ze zou het ook voor Nederland zijn.

 5. Welke Politici luisted objectief naar de mensen ?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: