Rijk van ’t slijk

542_body12.jpg

Gisteravond hadden we een heerlijke ossebuco met twee van de drie kinderen en twee vrienden. Het huis van die vrienden is begin van het jaar afgebrand maar we proberen de contacten warm te houden.

Het werd een dolkomische avond en we besloten met z’n allen dat we genoeg hadden van de baantjes met kleine inkomens. We zouden ons gaan richten op de seksindustrie. Gek genoeg is daar nog steeds veel geld te verdienen. Persoonlijk moet ik er niet aan denken dat je ervoor zou moeten betalen, maar goed. Je moet iets over hebben voor het goede doel.

Omdat de overheid ons steeds aanzet tot innovatie, kwamen er bij ons twee heel nieuwe plannen op. Leegstaande boerderijen zouden we omzetten in “hoerderijen” waar de stadse recreant volledig in de ban en de sfeer raakt van de melkveehouderij. De voormalige stallen worden daarbij ingericht als afwerkplek compleet met stro en koeienlucht. Dat allemaal in het kader van vernieuwend ondernemerschap in het buitengebied. In dat verband valt er nog wel een Europese subsidie binnen te halen ook, denk ik

Bovendien gaan we de sekstoerist een wel heel bijzondere ervaring presenteren. We bieden faciliteiten aan boord van een vliegtuig aan. Het toestel maakt tijdens de overeengekomen genotsperiode rondjes boven Nederland. Bovendien maakt het een “vrije val” waarbij de gast het gevoel van gewichtloosheid ervaart. Een paar keer per vlucht. Champagne en kaviaar serveren we alleen op het vliegveld en na de laatste van deze “hot swifts”. Wij hadden zo gedacht dat een dergelijk spektakel wel aantrekkelijk zou zijn. Wie het allemaal nog te simpel vindt, krijgt de gelegenheid om samen met een jongedame of jongeman per parachute naar aarde terug te keren. Eerst afrekenen natuurlijk en…goedkoop is het niet. Misschien leuk voor uitjes met zakenrelaties. De naam van de vliegmaatschappij? S(ex) I(n) T(he)A(ir). SITA dus. Het kan ook nog leuke reality tv opleveren voor TV Tien, waarvoor wij dan weer de rechten incasseren natuurlijk, Johnnie boy!  

Het wordt allemaal heel professioneel opgezet en de holding heet Lucht Van Avontuur Holding (LuVA Holdinggroep BV). Over beursgang wordt nu al nagedacht. Nu willen wij via deze weblog graag een klein marktonderzoek doen. We roepen onze lezers dus op te reageren met een 1 (positief) of een 0(negatief), daarmee tegemoetkomend aan het digitale tijdperk. We zijn benieuwd want als de uitslag positief uitvalt, gaan we erg rijk worden.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://politiek.wordpress.com

Service

www.debaak.nl

www.innovatie.startpagina.nl

www.minez.nl

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2007/01/28/rijk-van-t-slijk/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: