Taliboem

1132868655_smart_monkey.jpg

Er valt de laatste tijd niet veel te lachen als je naar TV kijkt. Bush is nog steeds president en in New York bouwen ze een nieuwe toren die zo hoog is dat je niet eens een vliegtuig nodig hebt om er tegenaan te vliegen. Blair is nog premier en hij gaat kennelijk voor de grap op bezoek in Irak en Israël (niets bereikt maar veel lachende gezichten).

Aangezien ik al eerder heb uitgelegd dat ik nooit ben opgevoed, heb ik alleen van anderen gehoord dat je daar allemaal niet om hoort te lachen en dus houd ik mij gezicht strak. Maar vanavond was er toch iets geks op tv. Er was een video op te zien waarop een Taliboemmalloot toonde hoe hij een bom maakte die hij vervolgens op een Amerikaanse tank uitprobeerde. Het ding ontplofte en de tank was kaput. niks om te lachen zou je zo denken en toch…

De malloot was alsmaar aan het woord terwijl hij de show gaf en ik verstond er geen woord van. Toch hoorde ik hem op het moment dat de bom ontplofte heel duidelijk “boem” zeggen. Dat was echt te gek voor woorden en mijn lachspieren werden in elk geval geprikkeld. Niet omdat het echt leuk was maar omdat het zo’n zotte vertoning was.

Nu weet ik dat de Taliboem niet van lachen houden. Alles wat leuk was, hadden ze in hun oppermachtige tijd uitgebannen. Ik maak me dus sterk dat de video geen mislukte uitzending van candid camera was. Het zou me toch wel wat al teveel moeite kosten om dat stel goddelozen dat zich fundamentalist noemt te moeten bedanken voor hun filmpje.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://politiek.wordpress.com

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2006/12/18/taliboem/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: