Rutwijf

Het begint erop te lijken dat Nederland geen sterke man maar een sterk wijf krijgt. Niet belemmerd door enige vorm van fatsoen banjert Rita Verdonk op het ogenblik door haar eigen partij. Daarbij verbrijzelt zij alle mogelijke soorten porselein.

Sindskort weten we maar al te goed uit wat voor mestnest dit wijf afkomstig is. Haar broer kon in zijn dronken bui geen enkele vorm van beschaving meer ophouden en schold een gekleurde plaatsgenoot uit voor zwarte aap, dreigend met de onderwereld. Ik ben bang dat de familie Verdonk inderdaad maar al te goed bekend is in de onderwereld.

Let op, ik ben geen VVD-stemmer, al jaren niet meer. Even zo goed walg ik van de vertoning die het rutwijf uithaalt in de voormalig liberale partij van Nederland. Zij vindt, god betert, dat de leiding van de partij moet worden gekozen door kiezers en niet door de leden. 

Ik stel voor dit wezen te verwijderen uit de partij, de politiek en liefst ook uit Nederland. Misschien is in de Stille Oceaan nog een onbewoond eiland te vinden waar de vogels geen bezwaar hebben tegen haar aanwezigheid. De Verdonkeremanen dit zwerfvuil van de politiek. En ten slotte ben ik zó dankbaar dat ik bijtijds mijn stem aan een andere partij heb gegeven.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://politiek.wordpress.com

Published in: on 28 november 2006 at 7:10  Geef een reactie  

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2006/11/28/rutwijf/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: