Donnerwetter

Minister Donner heeft gelijk. Als tweederde van de bevolking de Sharia wil invoeren, dan moet dat mogelijk zijn. Dat is het wezen van de democratie.

Had hij dat maar eerder ingezien. Tweederde van de bevolking wilde geen ingrijpen in Afghanistan en toch ging het door. De Sharia is daarmee helaas eerder dichterbij gekomen dan verder weg.

De vraag is natuurlijk wat er gebeurt als de sharia is ingevoerd. Het kan best zijn dat tweederde van de bevolking er na een half jaar al weer genoeg van heeft. Ideologieën komen en gaan als kakken in deze tijd. Jammer genoeg zal de bevolking dan zeker niet haar zin krijgen. Was het onder Balkenende en Donner al onmogelijk om de volkswil door te laten klinken, de groot-ayatollahs zullen er nnog minder gevoelig voor zijn. Er breken ongetwijfeld Iraakse toestanden uit. Ik zie Donner al als aanvoerder van een radicale anti-Sharia-groepering die van de regering het predikaat “terroristisch” krijgt opgeplakt.

Nee, meneer Donner, zo eenvoudig liggen de zaken niet. Ze liggen nog eenvoudiger. Als tweederde van de bevolking wil dat de Sharia wordt ingevoerd, dan is invoering niet alleen mogelijk. Ze heeft doodeenvoudig plaats, zoals Hitler werd gekozen, zo zal de groot-ayatollah de macht krijgen. En u … misschien vlucht u wel naar Londen.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://politiek.wordpress.com

Advertenties
Published in: on 13 september 2006 at 6:59  Geef een reactie  

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2006/09/13/donnerwetter/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: