Poetindactylus

In het meer van Tver heeft een nieuw Russisch geheim de kop opgestoken. Er zwemt een monster rond dat te vergelijken is met het Monster van Loch Ness. Het dier of zijn voorouders zwemmen er als sinds de zestiende eeuw.

Altijd leuk zo´n verhaal. Ik ken het meer van Tver uit de tijd dat ik in Rusland was en ik ken de bewoners van de oevers ook. Aardige mensen die zich zelfs in het Sovjettijdperk zo min mogelijk van de overheid probeerden aan te trekken (wat toen heel verstandig was). Hoewel het nieuws het verhaal nu als nieuwigheid brengt, is het inderdaad al eeuwenoud maar bij ons veel minder bekend dan het Monster van Loch Ness. Dat het nu opduikt, is eigenlijk geen wonder. De bewoners van de streek hopen inderdaad dat er toerisme uit voort zal komen.

Helaas moeten daarvoor toch nog wat overtuigender foto’s gemaakt worden. Met bordpapier en een paar goede zaklampen is er best een geloofwaardig monster te creëren. Ik wens de goede vrienden die ik aan het meer heb achtergelaten veel succes bij hun pogingen. De omgeving van het meer is zonder meer de moeite van een bezoekje waard.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://politiek.wordpress.com

Published in: on 29 augustus 2006 at 6:37  Geef een reactie  

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2006/08/29/poetindactylus/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: