Prettig leven

Binnenkort ga ik voor een webmagazine de rubriek “lekker leven” redigeren. Dat is leuk want wie houdt er niet van “lekker leven”?

Nu hoorde ik vandaag dat de tuinkabouter die deze zomer op vakantie is geweest, bezoek heeft gekregen van zijn reisgezelschap. De kabouter was met vakantie naar het buitenland en stuurde zijn eigenaar van tijd tot tijd een kaartje. Op een goede dag kwam hij weer thuis, uitgerust en bijgekomen en wel. Hij kan nu weer vol bravour in de tuin van zijn bazin staan. 

Gisteren kwamen zijn reisgenoten bij de eigenares op bezoek en zij werden door haar begroet met capuccino en taart. Het gezelschap bekeek vervolgens vakantiefoto’s. Kijk, dat is lekker leven.

Het is ook echt Nederlands en Verdonk hoort deze typische Nederlandse grappenmakerij in het inburgeringsprogramma op te nemen. Ik vrees alleen dat ze daarmee slapende honden wakker maakt. Zelf ingebeelde en humorloze figuren als Steenhuis en Teeven zijn in staat de “ontvoerders” aan te klagen voor diefstal en vrijheidsberoving. Dat past in een land waar soldaten voor de rechter komen als ze schieten. De wrekende heren kunnen vervolgens rustig wegzakkend in het pluche van hun dienstauto’s over de vluchtstrook voorbijschieten. En als de politie flitst, dan spannen zij een flitsproces aan tegen de commissaris.

Jongens bedankt, tot de volgende grap.

Tot sterkte

Kaj Elhorst

https://politiek.wordpress.com

Advertenties
Published in: on 22 augustus 2006 at 7:33  Geef een reactie  

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2006/08/22/prettig-leven/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: