Lichthartig

Eventjes weg bij de politiek en terug naar het mensenleven. Het is vandaag bevrijdingsdag. Ik bedoel: er zijn soms van die dingen die al heel lang op het hart drukken en dan komt er een dag dat je ze loost.

Niet zo maar, maar door de knoop door te hakken of door een goed gesprek met iemand anders die deel uitmaakt van al die drukkende vrachten. Vandaag had ik twee van die gesprekken en ze zijn allebei goed afgelopen. Het vertrouwen is versterkt en ik loop lichtvoetiger door huis dan gisteren. Eigenlijk geef je jezelf op die manier een cadeautje want er is, niet buiten je om, iets leuks gebeurd maar je hebt het zelf bewerkstelligd. Je hebt het helemaal van uit jezelf geregeld, schoon schip gemaakt. Dat zouden we vaker moeten doen maar ja, druk, druk, druk en nergens tijd voor, he.

In elk geval ga ik iets opgeluchter morgen naar de tandarts, ook zo’n geval. Er is een flinke ingreep nodig maar wat stelt het nu eigenlijk helemaal voor? Ik ken goede vrienden die een echt ernstige ziekte onder de leden hebben. In vergelijking daarmee is zo’n tandarts bijna een verjaarsfeest. En in de ogen van de assistente is het altijd … . Alle reden om er lichthartig naartoe te gaan.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://politiek.wordpress.com

Advertenties
Published in: on 11 juli 2006 at 12:05  Geef een reactie  

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2006/07/11/lichthartig/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: