Oranje besmeurd

Oranje besmeurd

 

Doordat ik het afgelopen weekend ziek was, had ik wat meer tijd om tv te kijken dan anders. Nu is een dagje tv meestal weinig verheffend want het gaat dan vooral over tell sell, leedvermaak en andere ellende, naïveteit van opgelichte mensen en ga zo maar door. Het daagse tv-optreden is te omschrijven als “Kommer en Kwel “.

 

Dit weekend ging de VARA echt helemaal de bocht uit, nota bene op een onverdachte zender als 3. De een of andere malloot moest zo nodig warm lopen voor het WK. Ik snap al helemaal niet waarvoor dat nodig is als je zelf toch niet meespeelt maar ja, vooruit maar. Het is nu eenmaal gekte dus het blijft gekte. Erger werd het toen deze malloot besloot Duitse auto’s onder de een of andere oranje rotzooi te gaan gieten. Meneer meende dat hij, vermomd en wel, het recht had Duitse auto’s te bekliederen en in elk geval de suggestie te wekken dat hij dat deed.

 

Ik beschouw dat als het aanzetten tot haat en terrorisme. Iedereen moet met zijn  al dan niet gelikte poten van buitenlandse, inclusief de Duitse, eigendommen afblijven. Wie dat niet doet, krijgt niet alleen gevangenisstraf maar bovendien nog eens een stevige boete. Laten we zeggen €5000,- per auto of ander object.

 

Dat de VARA, onze socialistische omroep, programma’s uitzendt die reclame maken voor psychotisch gedrag, behoort eveneens te worden bestraft. Het is echt erger dan hondenpoep op straat!

 

Tot sterkte

 

 

Kaj Elhorst

 

 

https://politiek.wordpress.com

Advertenties
Published in: on 6 juni 2006 at 7:28  Geef een reactie  

The URI to TrackBack this entry is: https://politiek.wordpress.com/2006/06/06/oranje-besmeurd/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: